BISZTRÓ

Bemutatkozó

Palotai Csaba - Michelin Guide minősítésű séf - vezeti a 25 férőhelyes piaci bisztrót, mely a tradíciót ötvözi a jelenkor fejlesztésével. A bisztróhangulat mindig is közelebb állt hozzá, mint a nagy éttermek világa, de konyhafőnökünk az elmúlt évtizedben bejárta a világot. Dolgozott Párizsban, Londonban, Manchesterben, és jó néhány évet töltött Michelin-csillagos éttermekben éppúgy, ahogy kis francia bouchon-okban. Rendet és fegyelmet tanult Gordon Ramsaynél, akinek messzemenőkig tiszteli a munkáját, mégis olyan francia séfeket tart követendő példáknak, akik nem ismertek a média világában. Budapesten az Oscar, a Callas, Pierrot, Déryné és a 21 Magyar étterem séfje volt, vidéken pedig, a közreműködésével 2014-ben a legjobb vidéki étteremnek választott, békéscsabai Brill Bisztró konyhájának első számú embere volt. Csaba közreműködött több televíziós gasztronómiai műsor háttércsapatában, így Magyarország legsikeresebb gasztronómiai napi sorozatában, a Receptklubban, a francia konyhát bemutató Bon Appetit!-ben és a szezonális Grillpercekben.

A klasszikus bisztró konyhát a modern technológiai fejlesztések segítik, mint a Josper sütő, a Druckdampfgarer, a Green Egg, a Paco Jet, sokkfagyasztó, Sous Vide, most ruházunk be liofilizálóra illetve kialakítottuk koncepciónkat és úton vannak konténereink az amerikai Yoder Smokertől a nyári barbecue őrületre.

Ételeinket öntött vasedényekben illetve fatálakra tálaljuk. Mindent frissen készítünk.

Napi menü kínálatunkhoz kattintson ide.

TUDNIVALÓK A HŰSÉGPROGRAMRÓL:

1. Részvételi feltételek

Az akcióban való részvétellel maradéktalanul elfogadja a jelen részvételi szabályzat feltételeit. Az akcióban résztvevő személy tudomásul veszi, hogy az akcióban való részvétel előtt az ő kötelessége előzetesen tájékozódni a szabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására előnyök szerzése végett nem hivatkozhat.

Az akcióban részt vehet minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár, aki az akció időtartama alatt teljes, azaz 2 vagy 3 fogásos napi menüt fogyaszt, a Hűségkártya másra át nem ruházható, egy kártyával egy személy vehet részt az akcióban!

2. Az akció időtartama

A menükupon akció 2016. október 18-én kezdődik és visszavonásig tart.

3. Az akció menete

Minden 9. elfogyasztott teljes napi menü után, a 10. teljes napi menüt 1 Ft-ért adjuk, az akcióban résztvevő vendégeink részére, melyet a hűségkártya leadásával válthat be! 1 menü kupon az első kiállítástól számított 30 napig érvényes, vagyis csak abban az esetben váltható be az 1 Ft-os menüre, amennyiben a 9. menü lepecsételése, a kiállítástól számított 30 napon belül megtörténik.

4. Vegyes rendelkezések

Az akcióban részvevő aktuális napi menük az étterem honlapján, továbbá az étteremben kiírva kerülnek feltüntetésre. Az 1 Ft értékű 10. teljes napi menü árát bankkártyás fizetéssel nem teljesítheti. Amennyiben a játékos a fizetési kötelezettségét készpénzben teljesítené, úgy az 1 Ft. lefelé kerekítésre kerül, ezáltal a vásárló pénz fizetésére nem lesz köteles.

KAPCSOLAT

Cím: 1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. földszint 03
Telefonszám: +36-30-358-31-55
E-mail: klauzal@mangalicamennyorszag.hu
Facebook: www.facebook.com/mangalicamennyorszag/